Loading posts...
Home LICHTING RITCS 2020

LICHTING RITCS 2020

Elk jaar studeert een nieuwe lichting makers af aan het RITCS School of Arts. Het slotfestival LICHTING RITCS zal dit jaar integraal digitaal plaatsvinden, maar daarom niet minder feestelijk. Vanaf november wordt elke week een andere afstudeerrichting in de virtuele schijnwerpers gezet om de eindwerken van de makers van morgen voor te stellen aan het brede publiek. 

Het startschot van LICHTING RITCS wordt gegeven door de afstudeerrichting Animatiefilm. Tijdens de eerste week van november 2020 stellen we de vier beloftevolle makers die dit jaar afstuderen aan jou voor. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten en bekijk hun werk via RITCS ONLINE. Je login aanvragen om deze creaties te kunnen bekijken doe je hier.

Vanaf de tweede week van november volgen ook de andere afstudeerrichtingen binnen de Audiovisuele Kunsten: Radio, Schrijven, Regie, Cinematografie, Sound Design en Montage. Ook Drama-Spel en Drama-Acteren krijgen hun moment de gloire.

Meer info over het volledige programma en de makers vind je binnenkort op ritcs.be. Last-minute info in jouw mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!