Loading posts...

OVER RITCS ONLINE

Met twee benen in digitale toekomst startte het RITCS in 2018 met de ontwikkeling van het online platform RITCS ONLINE. Het platform, dat fungeert als online streamingdienst, presenteert een brede waaier aan audiovisuele werken en opinies van jonge makers en is gericht op een breed publiek. 

What you see is what you get

Complementair aan ritcs.be probeert het RITCS School of Arts met haar nieuw platform de toekomstige student volwaardig en volledig te informeren. What you see is what you get. Met de presentatie van een waaier aan  studentenwerken op de homepage wil het RITCS de toekomstige student inzicht geven in de verschillende soorten creaties die op het RITCS worden gerealiseerd: radiodocumentaires, fictie- en animatiefilms, theatervoorstellingen en scenario’s. Op deze manier hoopt het RITCS complementair aan de informatieve teksten op haar website de toekomstige student op een genuanceerd beeld te schetsen van haar werking.

De brug met de professionals

Elk jaar slaan de schooldeuren definitief dicht voor een diverse groep makers: podiumtechniekers, theaterregisseurs, acteurs, radiomakers, animators, schrijvers, regisseurs, geluidsmannen en vrouwen, monteurs en cameravrouwen. Met RITCS ONLINE wil het RITCS graag een brug bouwen tussen de afstuderende student en de professionele sector waarin ze terecht zullen komen en dit door via RITCS ONLINE het werk van haar bachelor- en masterstudenten eenvoudig en attractief te presenteren.

Ontdek als professional ondermeer de films, radiowerken, voorstellingen, dossiers en scripts van onze laatstejaarsstudenten door een log-in aan te vragen. Eens ingelogd kan je de werken van onze studenten bekijken en aan de hand van de beschikbare contactgegevens verder contact opnemen met de maker. Wens je een log-in aan te vragen voor RITCS ONLINE neem dan contact op met onze verantwoordelijke communicatie Frin Platteeuw via frin.platteeuw@ehb.be.

Jouw profiel op RITCS ONLINE?

Studeer je binnenkort af aan het RITCS School of Arts, dan plaatsen we graag jouw profiel op RITCS ONLINE om je zo in contact te brengen met het werkveld. Ben je laatstejaarsstudent dan kreeg je via je studentenmail reeds de nodige informatie toegestuurd om je werk en gegevens op te geven voor RITCS ONLINE. Verloor je deze mail uit het oog dan kan je hier nogmaals de infogids raadplegen en je werk aan ons bezorgen.

 

Raadpleeg de infogids