Loading posts...


Op het RITCS School of Arts maken de studenten van vandaag de verhalen van morgen. Met het streamingplatform RITCS ONLINE wil het RITCS School of Arts deze verhalen en makers een plek geven en voorstellen aan toekomstige studenten en de professionele sector! 
Vraag nu je login aan en ontdek de creaties.
WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Op RITCS ONLINE vind je een brede waaier aan studentenwerken die binnen de verschillende afstudeerrichtingen werden gerealiseerd: radiodocumentaires, fictie- en animatiefilms, theatervoorstellingen en scenario’s. Ook over de makers krijg je een woordje uitleg via hun profielpagina. Studenten en professionals kunnen aan de hand van een unieke login ook de eindwerken van onze laatstejaars bekijken en beluisteren. Vraag je login aan.

ONTDEK ALS PROFESSIONAL ONZE LICHTING

Met RITCS ONLINE wil het RITCS graag een brug slaan tussen de afstuderende studenten en de professionele sector. Ontdek als professional de films, radiowerken, voorstellingen, dossiers en scripts van onze laatstejaarsstudenten door een login aan te vragen. Eens ingelogd kan je de verschillende werken bekijken en aan de hand van de beschikbare contactgegevens verder contact opnemen met de maker.

GET IN TOUCH!

Wil je samenwerken met onze afgestudeerde studenten dan kan je via de ‚Äėvind maker‚Äô in contact komen met onze alumni. Aan de hand van de filterfunctie krijg je een overzicht van onze alumni op jaar¬†of specialisatie. Je kan via de werken ook altijd doorklikken¬†voor meer informatie over de student.¬†

JOUW WERK OF BIO OP RITCS ONLINE

Als laatstejaarsstudent krijg je van ons kort voor je afstuderen meer informatie omtrent RITCS ONLINE en hoe je jouw werk en profiel op RITCS ONLINE kan plaatsen. Ben je reeds afgestudeerd en zou je graag alsnog je profiel op RITCS ONLINE zien verschijnen, neem dan contact op met frin.platteeuw@ehb.be en vul hier alvast je profiel in.