Loading posts...
Home Desmet, Fiona
Desmet, Fiona
Desmet, Fiona
Over

Fiona Desmet is een animator die van in haar jeugd creatief bezig is. Toen ze nog op de lagere school zat maakte ze al korte filmpjes met Flipnote Studio. Van haar achtste tot haar zestiende verdiept ze zich in het tekenen, schilderen en boetseren op de kunstschool. Op haar twaalfde gaat ze naar de kunsthumaniora waar ze het diploma “Toegepaste Beeldende Kunst” behaalt. Voor haar GIP maakt ze een animatiefilm van één minuut in Adobe Animate CC. Tijdens haar stage creëert ze illustraties en maakte ze 2D animaties in Flash voor een website.

Drie jaar later behaalt ze het diploma “Bachelor in de Audiovisuele Kunsten”, richting animatiefilm. Ze heeft dan veel kennis en ervaring opgedaan in 2D animatie, 3D animatie en Stop Motion. De stage in het kader van deze opleiding doet ze in een productiehuis waar ze als techniek motion design gebruikt.

Een jaar later behaalt ze het Diploma van Master in de Audiovisuele Kunsten, richting Animatiefilm met als afstudeerwerk “Depresso”, een 2D animatiefilm.

Lijst werken