Loading posts...
Home Obdeijn, Marie-Lou
Obdeijn, Marie-Lou
Obdeijn, Marie-Lou
Over

Marie-Lou Obdeijn is een gepassioneerde producer in spe, gefascineerd door (nieuwe) media die lgbtqa+, feminisme en raciale problemen portretteren en bespreken.

Tijdens haar studies aan het RITCS, waar ze film- en tv-productie volgende binnen de professionele bachelor ‘Audiovisuele Media’, was ze ook één van de zeven teamleden van ‘The Rainbow Team Events’, een internationale non-profit organisatie die unieke evenementen creëerde voor jonge mensen overal ter wereld.

Ook heeft Marie-Lou enkele stages kunnen lopen tijdens haar studie die haar veel praktijk ervaring hebben gegeven. Als eerste enkele maanden in 2019 als website en communicatie manager bij Inner Voice Artists, een management bureau gebaseerd in NY, VS. Daarna als productie assistent voor Bounce Rocks in 2021, een productiehuis uit Mechelen, dat multi-getalenteerde visuele artiesten vertegenwoordigt met een focus op high-end foto- en videobeelden voor reclame, lifestyle en modemerken.

Tijdens haar laatste jaar op het RITCS heeft Marie-Lou stage gelopen bij productiehuis Potemkino zowel als productie assistent voor de webserie Liefdestips (SBS/GoPlay) en content producer voor de socials en lopende projecten van het productiehuis.

In het verleden heeft ze zich ook beziggehouden met andere organisatorische projecten, zoals het mede leiden van een K-pop dance covergroep (2018-2020) en het produceren/regisseren van haar eigen korte film in het voorjaar van 2018. Marie-Lou’s ervaringen op verschillende gebieden stellen haar in staat om elke uitdaging aan te gaan met een unieke en directe aanpak die gegarandeerd tot goede resultaten zal leiden.

Lijst werken

Nothing Found