Spaceman Bruce in: The temple of OYCHE (2021)

Beschikbaar op aanvraag. Vraag je login aan!

Door De Groof, Nicolaas (animatiefilm)

Op een van zijn vele reizen door de ruimte stuitert Spaceman Bruce, een ruimteplunderaar die nooit genoeg kan hebben, op een schatkaart die hem naar de tempel van Oyche leidt. Waar hij zich niet van bewust is, is dat hij achtervolgd wordt door Vinnie, die ook ijverig is naar rijkdom.

Wanneer Bruce eindelijk de tempel bereikt, loopt hij in een hinderlaag van Vinnie. De twee ruimtevaarders beseffen maar al te goed dat er maar een van hun met de buit kan gaan lopen. Ze bevinden zich dus vervolgens in een standoff. Ze kijken lang en intens in elkaars ogen. De staarwedstrijd blijft maar duren, hun handen zweven boven hun wapen, klaar om er naar toe te grijpen. Maar dan plots worden ze tot hun verbazing geplet door een gigantsiche hand behorend tot een ruimtemonster.

Zo verloren in hun hebberigheid waren ze, dat ze nooit de optie overwogen dat de schat tot geen van hun beiden toebehoort. De twee plunderaars hadden immers niet door dat de tempel van oyche eigenlijk de speelgoedkist (toychest) is van dit ruimtemonster; gevuld met ruimteschepen van pechvogels zoals Bruce en Vinnie.

Credits
De Groof, Nicolaas [Compositing] De Groof, Nicolaas [Maker] RITCS, School of Arts [Rechthebbende] RITCS, School of Arts [Uitgever]

Over de maker

Leer meer over de maker via zijn of haar profiel.